Aprinderea primei lumanri de pe coroana de advent

Comunitatea noastră parohială se pregătește pentru a vă primi pe voi tinerii din Arhidiaconatul Banatul Montan cât și din alte parohii în data de 30 noiembrie 2019 la aprinderea primei lumânări de pe coroana de advent. Așteptăm să vă înscrieți până în data de 25 noiembrie a.c.

Programul pe care îl propunem participanților la aprinderea primei lumânări de pe coroana de advent, care ne dorim să fie o mărturie comună a credinței noastre, este următorul:

Orele 9 – 10: Sosire, împărțire pe grupuri

Orele 10,15: Meditația zilei –

Orele 11,15 : Plecarea spre diferite puncte din oraș – mărturie de credință publică

Orele 12,30 : Împărtășire despre mărturiile date în biserică

Orele 13,15 : Prânzul

Orele 14,45 : Posibilitate de spovadă, Adorație Euharistică

Orele 16,00: Sfântă Liturghie celebrată de către P.S. Pál József Csaba episcopul nostru diecezan, aprinderea primei lumânări de pe coroana de advent

Orele 17,00: Încheierea întâlnirii, Începutul noului an liturgic, Dăruirea luminii primite, purtarea de grijă a creației, a vieții, a celor de lângă noi, așa cum si Tatăl nostru ceresc se îngrijește de toți oamenii, copiii săi.

Ne bucurăm pentru că această întâlnire are un astfel de ecou printre tinerii noștri, vă așteptăm cu drag împreună cu tinerii din parohie și cerem rugăciuni pentru acest moment de întâlnire.

În numele comunității noastre parohiale din Lugoj:
Pr. Mihail Titi Dumitrescu, arhidiacon-paroh,
Pr. LászlóWonerth, canonic, paroh in solidum.