Email: birou@prclugoj.ro   Tel / Fax: 0256 351 758  Tel: 256 353 487

De 1000 de ori Da precum Iosif Si Maria

Home Blog Articole De 1000 de ori Da precum Iosif Si Maria

Exemple

De 1000 de ori Da precum Iosif Si Maria

Dragi familii,

Vă invităm cu mult drag în săptămâna căsătoriei (între 7-14 februarie) să participați la o aventură în doi, care vă oferă ocazia să petreceți împreună mai mult timp calitativ . Am pregătit șapte lucruri de făcut, un fel de ”misiuni”, provocări, pentru fiecare zi câte una. (Ordinea scrisă nu este obligatorie.) La fiecare provocare vă rugăm să faceți câte o poză, care să demonstreze că ați îndeplinit misiunea și să le trimiteți la adresa de e-mail: sr.boebe@s-ms.org, iar cine dorește ca pozele să fie postate și pe pagina noastră de Facebook Pastorația Familiilor –dieceza Timișoara să menționeze acest lucru în e-mail, ca astfel să ne îmbogățim reciproc.

Familiile care vor trimite la toate cele șapte provocări câte o poză și vor participa la întâlnirea online ”De 1000 de ori DA precum Iosif și Maria”, vor va avea parte de un cadou – surpriză!

Să înceapă aventura!

  1. Cinema acasă! Vă invităm ca, alături de o pungă de popcorn, să vizionați un film din următoarele propuneri. Apoi puteți să discutați despre el. Scrieți-ne filmul vizionat și faceți o poză filmului ales.

Fireproof: https://filmecrestineonline.com/filme-crestine/19-fireproof-2008-subtitrat-in-limba-romana-hd-720p.html

Camera de rugăciuni –War room:

https://articole-crestine.co.uk/2017/08/04/camera-de-rugaciuni-war-room-2015/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.